Personvernerklæring

Conecto AS behandler personopplysninger i samsvar med personopplysningsloven.
Behandling innebærer blant annet innhenting, utlevering og lagring av opplysninger.
Formålet med behandlingen er å innkreve pengekrav i samsvar med gjeldende regelverk.

Etter personopplysningsforskriften § 1-3 gjelder ikke personopplysningsloven for
saker som behandles eller avgjøres i medhold av rettspleielovene (domstolloven,
straffeprosessloven, tvisteloven og tvangsfullbyrdelsesloven mv.). Alle ansatte hos Conecto AS har skrevet under en taushetserklæring.

For å kunne innkreve mest mulig effektivt, har Conecto AS tilgang til flere offentlige administrative registre. Derfor er personvern og datasikkerhet sentralt i all saksbehandling hos Conecto AS, slik at folk skal være trygge på at personopplysninger ikke kommer på avveie.

Eksempler på personopplysninger vi behandler er navn, fødselsnummer, kontaktopplysninger, sivil status, boforhold, skatteopplysninger, betalingsanmerkninger, osv.

Du har på anmodning rett til å se opplysningene vi har registrert om deg. Dersom opplysningene er unøyaktige, ufullstendige eller irrelevante, har du rett til å be om at opplysningene rettes eller slettes. I slike tilfeller skal vi gjøre alt som innen rimelighetens grenser er mulig for å etterkomme din anmodning så raskt vi kan.

Sletting av personopplysninger gjøres iht bransjenorm for inkassobransjen i Norge.

Administrerende direktør i Conecto AS er behandlingsansvarlig for personopplysningene som registreres i våre ulike registre.